Omdenken

omdenken

Een heerlijk gratis avondje uit voor 2 personen met Omdenken, inclusief hapje en drankje!

Beste pleegouder(s)/gezinshuisouder(s),

Op 13 oktober 2022 organiseren de gemeenten Bunnik, De Bilt, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist een theatershow in samenwerking met Omdenken. Dit doen zij samen met de pleegzorg- en gezinshuisaanbieders uit deze regio speciaal voor pleegouders en gezinshuisouders. Hierbij willen wij u dan ook graag uitnodigen voor een heerlijk avondje uit in het prachtige Theater Maitland op Landgoed de Horst in Driebergen!

Wat is Omdenken?

Misschien kent u Omdenken al wel. Omdenken is bekend van de boeken, populaire quotes op sociale media en theatershows. Bij Omdenken komen op een ludieke wijze veel herkenbare opvoedvraagstukken aan bod. Wilt u meer weten, kijk dan eens op www.omdenken.nl.

Voor wie?

Pleegouders en gezinshuisouders uit de gemeenten Bunnik, De Bilt, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist. Zijn jullie met zijn tweeën? Kom dan gezellig samen! Kan één van jullie niet? Dan mag er ook een vriend, vriendin, kennis of familielid (16+) mee.

Wanneer en waar?

Donderdag 13 oktober 2022, inloop vanaf 20:00 uur, theatershow 20:30 - 21:45 uur | Theater Maitland op Landgoed de Horst | De Horst 5 | 3971 KS | Driebergen-Rijsenburg | Parkeren is gratis op P1
We bieden deze theatershow aan omdat jullie een belangrijke rol vervullen voor kinderen in onze regio. Deze avond biedt de kans om met andere pleegouders en gezinshuis-ouders in contact te komen. Daarom zal deze avond geheel kosteloos zijn. We hebben alleen een aanmelding nodig.
Aanmelden kan hieronder:

Aanmeldformulier

Voer a.u.b. een naam van een van de pleegouder(s) / gezinshuisouder(s) in.
Voer a.u.b. een telefoonnummer in.
Voer a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Met hoeveel personen komt u? *
Max. 2 per huishouden.
In welke samenstelling komt u? *
Er moet minimaal 1 optie worden aangevinkt.
Meerkeuze, minimaal 1.
Hoe bent u bij ons terecht gekomen?
Ruimte voor eventuele opmerkingen